Markkinoinnin keskeisin tavoite on mahdollistaa yrityksen kasvu

Tämä sivusto antaa vinkkejä markkinointisuunnitelman tekoon ja digitaalisen markkinoinnin hallintaan

Digipäällikkö auttaa markkinoimaan tehokkaasti

Digipäällikkö ratkaisee markkinoinnin ongelmat moninkertaisella tehokkuudella verrattuna markkinoinnin toteuttamiseen oman organisaation sisällä.

Mistä on kyse?

Digipäällikkö on digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän ammattilainen. Ammattilainen, joka hallitsee niin konseptoinnin, hakukoneoptimoinnin, analytiikan, visuaalisen suunnittelun kuin vaikkapa markkinoinnin automaation. Digipäällikkö on tiimi osaajia, mutta yhden yhteyshenkilön takana, yhden puhelinsoiton tai sähköpostin päässä.

Miksi valitsisin Digipäällikön?

Viestinnän ja markkinoinnin kokonaisvaltainen osaaminen on yksinkertaisesti kallista ja aikaavievää. Toisaalta digitaalisen markkinoinnin rooli yritysten välisessä kilpailussa kasvaa joka päivä! Digitaalista markkinointia ei voi laminlyödä, mutta toisaalta ei kannata vain sattumanvaraisesti tehdä vain jotain. Tavoitteet tuloksille kannattaa asettaa ammattilaisen kanssa, jolloin tulokset ovat myös mitattavissa. Tästä syystä Digipäällikkö on ehdottoman hyvä valinta!

Mitä hyötyä palvelusta on?

Digipäällikön kanssa yrityksellä on mahdollisuus toteuttaa monenlaisia digimarkkinoinnin toimenpiteitä juuri sen verran kuin on mielekästä yrityksen liiketoiminnan kannalta. Palvelusta on mahdollista valita eri tasoja, jotka määrittelemme yhdessä. Markkinoinnin ulkoistaminen digipäällikölle antaa yritykselle mahdollisuuden keskittyä ydinliiketoimintaan! 

Keneltä saan lisätietoa?

Markkinointisuunnitelma-sivuston taustalla on digitaalisen markkinoinnin palveluita tarjoava Valu Creative. Jos olet kiinnostunut Digipäällikköpalvelusta, täytä alla oleva lomake ja asiantuntijamme soittaa sinulle.

Nimi*
Yritys*
Puhelinnumero*